DN 67B a intrat în reparații

Drumul Sudului, așa cum mai este denumit Drumul Național 67B, a intrat într-un procedeu de reparații. Tronsonul de drum  Scoarţa-Drăgăşani-Piteşti străbate judeţele Gorj, Vâlcea, Olt şi Argeş, fiind considerat unul dintre cele mai circulate drumuri din ţară, însă trecerea timpului și a anotimpurilor și-au cam pus amprenta.  

Muncitorii din cadrul Secției Drumurilor Naționale și-au scos utilajele și au început să efectueze lucrări de așternere a mixturii asfaltice pe dealul Cărbuneștiului.

”Efectuam lucrări de frezare, în vederea așternerii mixturii asfaltice, executate pe DN 67B, între km 15+500 - 17+200, dealul Cărbunești. Lucrările sunt executate în regie proprie de angajații SDN Târgu-Jiu și Secția de Producție din cadrul DRDP Craiova. De asemenea, zilele următoare se vor mai executa lucrări de reparații asfaltice cu mixtură caldă, 20.000 metri pătrați, lucrări executate cu terți, pe sectorul cuprins între Târgu Cărbunești și Maru”, transmit reprezentanții SDN Târgu Jiu.

Cea mai afectată porțiune este pe drumul care face legătura între Târgu Cărbunești și localitatea Licurici. Șoferii s-au plâns de mai multe ori că ajung cu mașinile în service.  

Vizualizări: 1,836

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: