Concurs pentru șefia spitalului din Târgu Jiu

Dumitru Vienescu va reveni în câteva zile la conducerea spitalului din Târgu Jiu, după expirarea concediului medical cauzat de infecția cu noul coronavirus. După ce România va ieși din starea de alertă, vor fi reluate procedurile privind organizarea unui concurs pe post, Vienescu fiind interimar.

Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj, a vorbit despre organizarea concursului privind postul de manager la SJU Târgu Jiu. Acesta a spus că s-a întrerupt această procedură din cauza virusului care s-a năpustit și peste județul Gorj. Concursul trebuia să aibă loc în luna aprilie.

”După ce ieșim din starea de alertă, vom face toate demersurile pentru organizarea acestui concurs. Atunci când am pregătit toată procedura, în județul Gorj au apărut cazuri de coronavirus și trebuia să fie cineva la conducerea spitalului. Astfel, am întrerupt acest demers”, a spus Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj, la Tele 3.

De asemenea, la începutul acestui an, concursul pentru postul de manager al spitalului din Târgu Jiu a fost anulat. Unul dintre candidați, Tiberiu Tătaru, ar fi avut o relație cu secretara Comisie de concurs. Concurau atunci Vienescu, Tătaru și managerul de la spitalul din Novaci, Emil Grigorie. 

Vizualizări: 2,045

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: