Oamenii din linia întâi, scoși din prefectură după primele infectări

Decizie de ultim moment în Prefectura Gorj. După primele două cazuri confirmate pozitiv cu noul coronavirus, conducerea instituției a decis să scoată de acolo personalul medical care se ocupă cu situațiile epidemiologice.

Frica s-a instalat după ce un polițist din cadrul IPJ Gorj, detașat la Palatul Administrativ, și o asistentă medicală școlară au fost diagnosticați cu Covid-19. Personalul ar urma să fie transferat în Drăgoieni, acolo unde Universitatea "Constantin Brâncuși" deține o clădire. Asistentele se arată destul de revoltate de decizie. Inclusiv cei de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență, care fac parte din Comandamentul pentru Situații de Urgență, vor fi mutați.

Purtătorul de cuvânt al Universității "Constantin Brâncuși" din Târgu Jiu, Iulian Țimpea, spune că DSP Gorj a făcut o solicitare în acest sens.

”Pe adresa Universității Constantin Brâncuși din Târgu Jiu a sosit o adresă de la DSP Gorj. Acolo se stipulează faptul că se doreste încheierea unui protocol pe 45 de zile, prin care noi să punem la dispozitie 3 spații în incinta instiuției noastre, urmând ca aceștia să facă informare a angajaților, cadrelor didactice și a persoanlului auxiliar în privința Covid-19”, a spus Iulian Țimpea.  

Vizualizări: 2,209

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: