Au ajuns la limita răbdării. Miros greu de suportat pe o stradă din Târgu Jiu

Cetățenii unei zone din municipiul Târgu Jiu sunt extrem de revoltați. Este vorba despre zona Vărsături, strada Primăverii. Oamenii spun că au ajuns la limita răbdării, motivul fiind canalizarea. Prin curțile localnicilor trec fecale și urină, o adevărată infecție, spun aceștia.

Mai mulți localnici din zona Vărsături nu mai pot rezista mirosului infernal provocat de o canalizare nefuncțională. Conform filmulețului realiat de Narcis Daju, se observă cum pe stradă supurează canalizarea.

”Nu se poate trăi, nu se poate trage aer în piept. Aici este deversarea de ultima dată, dar când plouă vine din Preajba, Drăgoieni, totul se adună pe această stradă. Aici este haznaua”, a spus un localnic.

Cetățenii spun că au sesizat organele abilitate, însă fără rezolvare. ”Am fost și am sesizat Garda de Mediu, dar și alte organe abilitate. Nimic. Relațiile sunt mari. Am fost peste tot, degeaba”, a mai afirmat un cetățean.

Un alt localnic spune că a făcut sesizare și la Primăria Târgu Jiu, dar nu a primit răspuns.
”Am sesizat Primăria Târgu –Jiu, prin telefonul cetățeanului. Sunt 6 sesizări, dar nu am primit răspuns. A venit o consilieră și a văzut despre ce este vorba, dar degeaba. Și Poliția Locală a venit, însă nu s-a luat nicio măsură. Toată mieria pe care o vedeți intra la mine în curte. Am fost nevoit să sparg bordurile pentru a scoate mizeria. Am și eu nepoți, familie”, a mai spus un localnic.

Oamenii se tem de faptul că vine vara, iar în timpul temperaturilor ridicate, aerul va fi greu de respirat.

Galerie foto


Vizualizări: 3,680

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: