Concurs reluat la spital după contestații

Selecţia organizată de Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu pentru două posturi de îngrijitor curăţenie a fost contestată de două dintre candidate, nemulţumite de baremul de corectare folosit la interviu. Conducerea spitalului a admis contestaţiile, iar proba va fi reluată.

Nu mai puţin de 14 persoane şi-au depus candidatura la concursul organizat de Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu pentru două posturi de îngrijitor curăţenie la Laboratorul de Analize Medicale. Unsprezece candidate au trecut de proba scrisă, reuşind să obţină peste 50 de puncte, şi au intrat la interviu. După susţinerea interviului, două dinte candidate au depus contestaţie, nemulţumite de baremul de corectare.

Curioasă este decizia conducerii spitalului. Printr-o dispoziţie din data de 22 ianuarie, managerul Gigel Capotă a admis ca fiind fondate cele două contestaţii, bazându-se pe motivările menţionate în procesul verbal întocmit de către comisia de soluţionare a contestaţiilor. Astfel, a dispus reluarea probei interviu.

Cel mai probabil, candidaţii vor susţine interviul cu o altă comisie. Nu este pentru prima dată când un concurs este anulat şi reluat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu.

La începutul lunii noiembrie, concursul organizat tot pentru un post de îngrijitor, dar la Ambulatoriul integrat al spitalului, a fost anulat după ce a fost admisă contestaţia depusă de o candidată care reclama faptul că o parte dintre subiecte nu erau din tematica de concurs.

Vizualizări: 696

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: