Concurs reluat la spital. Zeci de absenți!

Miercuri a fost reluată proba scrisă a concursului pentru ocuparea celor 5 posturi libere de infirmier debutant la spitalul din Târgu Jiu. Peste 100 de candidați au fost rechemați la examen după ce concursul a fost anulat din cauza baremului care s-a constatat că era greșit. 52 de persoane vor merge la interviu pentru că au obținut suficiente puncte cât să treacă de prima probă.

În total, 103 candidați și-au depus dosarele pentru a prinde un post liber la spital. Joi, cei nemulțumiți de notele primite pot depune contestații, la sediul unității medicale, până la ora 16.00. Interviul a fost programat pentru luni.

40 de persoane au ales să nu se mai prezinte la proba scrisă a acestui concurs. Din cei prezenți, 52 au obținut peste 50 de puncte în timp ce 11 candidați au fost declarați respinși.

Concursul are loc pentru a doua oară după ce a fost anulat. Mai mulți candidați au reclamat faptul că baremul nu era corect, lucru care a fost constatat și de comisia de soluționare a contestațiilor. (A.M.)

Vizualizări: 1,522

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: