Concurs suspendat la Spitalul Orășenesc Novaci. Motivul!

Conducerea Spitalului Orășenesc Novaci a luat decizia de a suspenda concursul organizat pentru a ocupa două posturi vacante. Unitatea medicală dorea să recruteze personal pentru un post de asistent medical debutant, la Compartimentul Obstetrică-ginecologie, și pentru unul tot de asistent medical debutant, dar la Cabinetul Ambulatoriu Integrat Obstetrică-ginecologie. Procedura a fost suspendată ca urmare a unor acuzații de fraudă.

„Se suspendă concursul desfășurat pentru ocuparea posturilor de asistent medical debutant Compartiment Obstetrică-ginecologie și asistent medical debutant  Cabinet Ambulatoriu Integrat Obstetrică-ginecologie  ca urmare a neregulilor sesizate de către doamna doctor Giurea Ioana-Alina, membru în comisia de concurs, cu privire la desfășurarea concursului, (...) precum și a declarațiilor membrilor comisiei de concurs în fața instanței de judecată (...)”, se arată într-un comunicat transmis pe site-ul Spitalului Orășenesc Novaci.

Din cauza situației create, unitatea medicală este, în continuare, forțată să lucreze cu personal puțin.

„Nu am avut de ales, nu puteam să continuăm cu organizarea concursului atâta timp cât planau aceste acuzații. În fața instanței membrii comisiei au afirmat că lucrările au fost deschise înainte de a se începe corectarea lor. Inițial s-a spus și că subiectele, la oral, au fost făcute de către o singură persoană, în speță, președintele de comisie. Noi am scos aceste două posturi, la concurs, pentru a ușura activitatea în compartimentele respective, dar  încă este nerezolvată această situație ca urmare a problemelor care au apărut”, a afirmat Emil Grigore, managerul Spitalului Orășenesc Novaci.

Vizualizări: 1,091

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: