Mai vrea un mandat!

O să mai candideze pentru un nou mandat chiar dacă nu este total mulțumit de locul său de muncă. Salariul este unul mic, iar timpul liber lipsește cu desăvârșire. Cel puțin asta susține primarul comunei Prigoria.

Lucian Goanță susține că mai are proiecte pe care trebuie să le finalizeze, iar pentru asta are nevoie de un nou mandat.

„O să mai candidez. Am de dus la bun sfârșit proiectele pe care le-am depus și pe care o să le mai depun, pentru că nu vreau să ma opresc aici. Am promis cetățenilor că o depun multe proiecte, am depus, am obținut deja și fonduri, dar nu vreau să mă opresc aici, mai sunt multe pe care trebuie să le facem. Contracandidați, este logic să fie, este dreptul fiecăruia să candideze, nu e nicio supărare", a afirmat primarul comunei Prigoria, Lucian Goanță.

Edilul susține că salariul pe care îl primește este unul deloc mulțumitor.

"În doi ani de zile am avut un concediu de 5 zile. Este greu, dar știu în ce m-am băgat, trebuie să facem ce trebuie, nu să stăm prin concedii. Cât despre salariu, acesta nu este unul motivant, din 2019 și până acum eu nu am primit nicio mărire. Vedeți bine că medicii primesc, polițiștii primesc, cadrele didactice, la fel, toți au drepturi, numai primarul nu, dar trebuie să facă treabă, chiar dacă, în opinia unora, nu merită niciun milion în plus la salariu”, a mai afirmat primarul comunei Prigoria, Lucian Goanță.

Vizualizări: 1,525

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: