Condescu e convins că Pandurii va juca şi cu Oţelul

Preşedintele clubului Pandurii a explicat ieri demersurile făcute pentru programarea echipei Pandurii în campionat, dar şi de ce s-a ales această cale de a plăti în ultimul moment.

Gorjenii au reuşit să scoată din înţelegerea cu Dinamo şi LPF acel paragraf care împiedica echipa să mai facă alte demersuri în instanţe civile şi sportive pentru a face lumină în acest caz. „Am mers până acolo unde am câştigat cât de mult puteam câştiga şi ne-am oprit în momentul în care câştigul nostru ar fi fost mai mic decât pierderea”, a spus ieri Marin Condescu în cadrul unei conferinţe de presă, precizând că se aşteaptă să câştige mai mult din demersurile care se vor face în continuare la comisiile LPF şi la TAS. ”Avem responsabilitatea unor oameni pe care îi reprezentăm şi ne-ar fi îngenuncheat nişte oameni care au pus la cale să ne fure aceşti bani. Am obţinut tot ceea ce doream pentru a avea speranţele unui câştig viitor şi fără să pierdem prin măsuri abuzive participarea noastră în prima ligă, a echipei a doua şi a echipelor de copii şi juniori în competiţiile specifice lor”.

Condescu e convins că meciul cu Oţelul se va juca pe teren şi deja litigiul în cazul Ilie Iordache va merge mai departe şi se va judeca la Lausanne: „Am acţionat acum la TAS şi din punctul nostru de vedere meciul cu Oţelul va fi reprogramat”. În prima instanţă prin care a fost trecut acest joc,Comisia de Disciplină, s-a omologat rezultatul de 3-0 pentru Oţelul, dar Pandurii a făcut deja recurs acesta urmând să fie judecat săptămâna următoare. „Indiferent de răspuns va fi mai important ceea ce se va întâmpla la TAS”, a mai adăugat preşedintele pandurilor care crede că nici LPF şi nici echipele din Liga I nu vor avea nici un motiv ca să se opună programării acestui meci care nu a fost neprogramat din cauza echipei gorjene.

„Pe teren se poate întâmpla orice, putem să şi pierdem, dar se va întâmpla pe teren şi nu la comisii! S-a scris de nenumărate ori că ar fi fost un blat între noi şi Oţelul, nu ştiu de unde s-a ajuns la o astfel de concluzie dar aş vrea să asigur că nu a existat niciodată o astfel de propunere din partea Oţelului sau un astfel de gând de partea noastră”, a mai ţinut să precizeze preşedintele pandurilor răspunzând pentru prima dată acuzaţiilor de blat ale unor preşedinţi de club.

Vizualizări: 113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: