Gore Popescu a demisionat de la Energia Pandurii

Aşa cum anunţa în urmă cu o săptămână în cotidianul „Pandurul”, preşedintele secţiei de handbal a clubului Energia Pandurii, Gore Popescu, a renunţat la funcţia pe care o ocupa la echipa de handbal din Târgu Jiu. De astăzi conducerea clubului va fi nevoită să caute şi un înlocuitor pentru conducerea secţiei de handbal, nefiind precizat public nici un nume în ultima săptămână de când fostul preşedintele a anunţat că va părăsi echipa.

Gore Popescu şi-a anunţat aseară demisia de la conducerea  secţiei de handbal a clubului gorjean, precizând că motivele sunt personale şi au legătură cu familia şi starea de oboseală acumulată în cei aproape zece ani petrecuţi la conducerea echipei de handbal: „Am decis să renunţ la funcţia de la clubul Energia. M-am gândit bine şi am decis că trebuie să pun punct aici după mai aproape zece ani petrecuţi alături de echipă. Motivele sunt personale şi ţin de familia mea. Vreau să iau o pauză pentru odihnă şi pentru a acorda mai mult timp familie”.

Va păstra funcţia de membru în Consiliul de Administraţie al FRH


Gore Popescu a fost prezent săptămâna trecută la Şedinţa Consiliului de Administraţie al Federaţiei Române de Handbal, for din care va face parte în continuare, cel puţin până la finalul acestui sezon: „Voi rămâne mai departe în Consiliul de Administraţie al federaţiei şi voi fi alături de echipă cât voi putea de mult. Bineînţeles că voi fi atent la tot ce se va întâmpla cu Energia Pandurii dar viaţa echipei va merge înainte şi fără mine. Va fi numit în curând un alt conducător şi handbalul de la Târgu Jiu îşi va continua drumul mai departe, termină totul aici!” Ultimele decizii luate de preşedintele Gore Popescu au fost legate de revenirea la echipă a lui Ionuţ Mazilu, jucător care fusese împrumutat la Minaur Baia Mare dar care a revenit la fosta echipă după ce a devenit liber de contract. În perioada următoare Energia ar mai putea beneficia de întăriri, Dan Ilieş depunând şi el memoriu la federaţie pentru a deveni liber de contract şi declarând că Energia este una dintre opţiunile sale viitoare.

Fostul preşedinte mai crede în îndeplinirea obiectivului

Fostul preşedinte s-a declarat optimist în ceea ce priveşte soarta echipei în continuare şi a precizat că nu îşi face probleme că Energia nu îşi va îndeplini obiectivul în acest an. Gorjenii au stabilit ca obiectiv la începutul sezonului atacarea locului I, dar pe parcurs, după plecarea antrenorului Vasile Stângă şi a unei mari părţi din jucătorii care au evoluat în tur, obiectivul a devenit ocuparea unui loc de cupă europeană.  „Lucrurile merg bine la echipă chiar dacă nu au fost rezultate foarte bune în primele etape, echipa e unită, jucătorii vor performanţă şi se vede că muncesc bine. Avem o echipă unită şi aici meritul cel mai mare este al lui Liviu care a ştiut să-i ţină uniţi. Chiar şi problemele pe care le-am avut au avut contribuţia lor la acest aspect pentru că se ştie că şi necazurile pot să-i unească pe oameni. Şi când apar probleme poţi trece peste ele dacă există această unitate. Jucătorii care au rămas la Târgu Jiu au dat dovadă de caracter extraordinar pentru că chiar şi în condiţiile acestea încă mai sunt probleme cu restanţele financiare către ei. Ei au înţeles că or să-şi ia banii până la urmă şi din punctul acesta sunt liniştiţi. Şi eu cred că pentru că sunt uniţi, le va fi bine până la urmă şi în campionat”.


Vizualizări: 157

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: