Pandurii au anulat cantonamentul de la Herculane

Pandurii nu vor mai efectua al treilea stagiu de pregătire la Herculane aşa cum s-a stabilit iniţial. Antrenorul Petre Grigoraş a decis ieri să nu mai ducă echipa în cel de-al treilea stagiu, mai ales după ce s-a constatat că terenurile nu sunt mai bune decât cele din zonă şi că nu sunt condiţii de refacere necesare pentru o astfel de perioadă de pregătire. Ieri jucătorii s-au antrenat pe terenul principal a cărui refacere s-a amânat pentru a se mai profita de suprafaţa acestuia măcar pentru antrenamente.

 „S-a constatat că sunt condiţii bune de masă şi cazare dar nu şi de pregătire şi refacere. Antrenorul Petre Grigoraş a decis că dacă nu sunt condiţii bune de recuperare şi terenuri bune, să nu mai meargă în acest stagiu”, a precizat managerul general Viorel Temelescu adăugând că nu se putea prevede din timp cum va afecta ninsoarea terenul de la Herculane: „Starea terenului nu e mai bună decât a terenurilor noaste de la Târgu Jiu, iar acest lucru nu avea cum să se prevadă pentru că totul depinde în aceste condiţii de starea vremii. Nu se poate aprecia dinainte care va fi starea vremii iar terenul de la Herculane a suferit şi el toate intemperiile din această iarnă şi a fost afectat”.

În aceste condiţii programul stabilit iniţial a fost puţin modificat, echipa va rămâne la Târgu Jiu să se antreneze în cele două săptămâni care mai sunt până la reluarea campionatului. „Avem condiţii foarte bune aici şi de pregătire şi de refacere. Vom avea în această perioadă şi două meciuri de verificare până la prima etapă”, a mai menţionat Viorel Temelescu  precizând că Pandurii vor juca un meci amical joi, probabil la Rovinari cu Jiul Rovinari sau la Cărbuneşti, cu o echipă de Liga a treia. Rămâne perfectat pentru duminică amicalul de la Severin cu Gaz Metan CFR Craiova, acesta fiind programat de la ora 18:00.

Vizualizări: 138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: