Condescu: Nu sunt nebun să fac fapte penale

Marin Condescu spune că în ultimii 5 ani a împrumutat clubul cu aproape 3 milioane de euro şi că în aceste condiţii ar fi fost „nebun” să facă apoi fapte penale. Şeful pandurilor îi numeşte „nenorociţi” pe cei care au depus atâtea plângeri penale împotriva clubului.

Condescu e acum în plin război cu tabăra Ciurel - Călinoiu. Dacă în trecut preşedintele Consiliului de Administraţie al pandurilor se ferea de atacuri directe, acum nu mai ezită să lovească în plin în cei care vor să-l detroneze din fruntea vicecampioanei României.

S-a împrumutat aproape 3 milioane de euro pentru club

Războiul dintre Condescu şi reprezentanţii CEO a luat amploare după ce mascaţii şi poliţia au descins la sediul clubului dar şi la casa preşedintelui de la Pandurii. Condescu a trecut la contraatac şi i-a pus la zid pe Ciurel sau Călinoiu, oameni care vor să-l vadă schimbat de la conducerea echipei. Condescu a explicat la Digisport motivele pentru care nu se teme de o eventuală condamnare penală în urma repetatelor împrumuturi pe care le-a făcut în bănci pentru a ajuta clubul. „Întotdeauna când nu eşti vinovat, eşti încrezător. Eu nu am vrut niciodată să ies în faţa pieţii din 2004 încoace de când mi s-a dat echipa şi să spun că în momentele grele a trebuit să mă duc să fac credite personale, să risc... pentru că se putea să nu pot să returnez creditul. Am trecut printr-un astfel de moment atunci când nu ne-a programat cu Oţelul. Eu nu am atâtea proprietăţi ca să iau 500.000 de euro credit dar am avut noroc şi cu un sponsor nebun care a garantat împrumutul. Iar eu, dacă aduc 2.800.000 de euro în 5 ani în club, bani care erau la dispoziţia mea, puteam să fac ce vreau cu ei, sunt atât de nebun să-i bag în club şi apoi să fac fapte penale?! Asta-i culmea prostiei, să iei banii tăi cu care poţi să faci ce vrei pe piaţă, dar tu ca nărodul te duci, îi bagi în club şi te apuci să faci fapte penale”, a declarat Condescu.

„Niciodată la Pandurii Târgu Jiu n-a existat niciun element penal de care să-mi fie frică. La Fatima, unde s-a arătat Fecioara Maria, scrie „Să nu vă fie frică” iar dacă nouă ne-ar fi frică de câte ori ar veni instituţiile statului întărâtate de nişte nenorociţi să-ţi deranjeze nepoţii de 5 ani... Trebuie să-ţi fie frică doar dacă ştii că a fost făcut ceva, dacă nu... Până la urmă te poate condamna, dar demnitatea şi rezultatele nu ţi le ia nimeni.”

Marin Condescu, preşedinte CA Pandurii

Vizualizări: 183

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: