Victorie magică la Odorhei!

Energia Pandurii a reuşit cea mai tare victorie a sezonului! Trupa lui Andrieş a controlat perfect meciul de la Odorhei şi s-a impus dramatic în final cu un gol marcat în ultimele 10 secunde!

Pentru Energia a fost a patra victorie a sezonului după cele cu Caraş Severin, Minaur Baia Mare şi Steaua. Gorjenii şi-au recuperat totodată şi punctele pierdute acasă cu Dinamo.

S-au bătut ca nişte gladiatori !

Nu mulţi dădeau şanse Energiei la Odorhei. Gazdele, locul 3 în sezonul trecut, nu cedaseră niciun punct pe teren propriu în actuala stagiune. Energia, în schimb, venea după două eşecuri cu Dinamo şi Bacău şi o victorie chinuită cu Steaua (33-31). Ameninţaţi însă cu posibile amenzi din partea conducerii, handbaliştii lui Andrieş s-au mobilizat la timp. Au controlat meciul de la Odorhei perfect, fiind mereu în avantaj cu 3-4 goluri. Finalul a fost interzis cardiacilor. Gazdele au egalat în ultimul minut, Păiuş şi apoi Enache au ratat ocazii uriaşe, Odorheiul a pierdut însă copilăreşte mingea iar pe contraatac Acatrinei a îngheţat tabela la 26-27 cu numai 10 secunde înainte de final! Pentru Energia a fost a doua victorie în deplasări după ce de la Minaur Baia Mare. „De aceea e şi frumos sportul. Am controlat jocul 59 de minute şi la final puteam pierde. Dar Dumnezeu a fost cu noi şi am luat cele 3 puncte. Trebuie felicitată echipa care a dat dovadă de caracter, atitudine. Dacă am juca la fel în fiecare meci, am avea un cuvânt greu de spus în Liga Naţională”, a spus ieri Andrieş.

6 – este locul pe care Energia a urcat după acest succes. Locul 6 este ultimul care asigură participarea la play-off la finele sezonului

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: