Minerul a uitat să mai înscrie

Motrenii au ajuns în mod incredibil la şase meciuri consecutive fără gol marcat! În ultima etapă au luat din nou bătaie, 0-1 acasă cu CS U Craiova.

Minerii motreni nu au mai simţit gustul golului din prima etapă, de la acel fantastic 4-0 cu Mioveni. De atunci au trecut însă aproape 2 luni, iar Minerul merge înapoi spre liga a III-a în acest ritm.

MINERUL MOTRU – CS UNIVERSITATEA CRAIOVA 0-1

A marcat: Ljubinkovic (min. 73)

Minerul Motru: D. Popescu – Traşcă, Dicu – cpt., David, Neacşu (min. 66 Stoenac) – Stanciu, Şoo, Hanu (74 Ştefan), Speroni - Unguru (81 C. Laurenţiu), Răduca. Antrenor: Ştefan Stoenac.

CS Universitatea Craiova: Brac – Ljubinkovic, Scarlat, Pătraşcu (10 Vişan Creţu), I. Stancu – Ad. Ionescu, Pleşan – cpt. (79 Precup) – Dragu (53 Gorovei), Dragalina, Ganea - Curelea. Antrenor: Ovidiu Stângă.

I-a bătut şi Craiova Olguţei

Motru a rămas fără antrenor principal după plecarea lui Nanu dar şi fără realizări. Cuplul de secunzi Cojocaru-Gheorghe (cu Stoenac trecut pe foaie pentru că are licenţă) a scos un punct norocos etapa trecută la Satu Mare şi a încercat să facă ceva şi în meciul cu Craiova primăriţei Olguţa Vasilescu. La fel ca în meciul cu Craiova lui Mititelu, deznodământul a fost acelaşi. Golul nu a mai venit însă în prelungiri ca în urmă cu o lună, ci cu 20 de minute înainte de final. Dragalina a centrat iar Ljubinkovic a reluat nederanjat în poartă. Cu vedetele Pleşan şi Curelea în echipă dar fără Ferfelea accidentat, CS a controlat jocul, iar Minerul a rămas cu regretul ratării din startul partidei. Pleşan nu a rezistat tot meciul în teren iar după ce a fost schimbat a mers în galerie Craiovei ca să dea tonul la scandări. Echipa lui Stângă şi-a îndeplinit misiunea de la Motru şi ajunge la 3 victorii consecutive de la instalarea pe bancă a fostului mijlocaş de la PSV Eindhoven.

Drumul spre gol e barat!

După acest nou eşec, Minerul a ajuns într-o situaţie jenantă. Şi asta din cauză că echipa din Motru nu a mai înscris un gol din prima etapă, de acel 4-0 de poveste cu Mioveni. Şase meciuri fără gol marcat au acumulat Răduca şi compania, cinci dintre acestea fiind eşecuri! Pentru Minerul pasul de la liga a III-a la cea secundă după 7 ani de pauză se dovedeşte unul prea mare. Motrenii nu au antrenor principal după ce Nanu a renunţat la post în urma eşecului cu Târgu Mureş, 0-1, şi au o zestre de numai 4 puncte în clasament. După victoria celor de la UTA Arad în faţa liderului Gloria Bistriţa, Minerul împarte acum ultima poziţie în clasament cu echipa lui Eugen Trică.

6 – meciuri fără gol marcat este recordul negativ al celor din Motru: 0-2 la Bistriţa, 0-1 cu FC U Craiova, 0-2 la Metalul Reşiţa, 0-1 cu ASA Tg-Mureş, 0-0 la Olimpia Satu Mare şi 0-1 cu CS U Craiova

Rezultate liga a II-a, seria a II-a, etapa a 7-a:

UTA Arad – Gloria Bistriţa 1-0, Minerul Motru – CS U Craiova 0-1, CS Mioveni – FC U Craiova 2-1, CSM Rm-Vâlcea – Metalul Reşiţa 3-1, FC Bihor Oradea – ASA Tg-Mureş 1-0, FC Olt Slatina – Olimpia Satu Mare 0-0

Clasament:

1.Gloria Bistriţa 14 puncte     2-4.CSM Rm-Vâlcea, FC U şi CS U Craiova – toate câte 12 pct.                   5-6.Metalul Reşiţa şi Olimpia Satu Mare – ambele câte 10 pct.               7-10.ASA Tg-Mureş, FC Bihor, CS Mioveni şi FC Olt – toate câte 8 pct.      11-12.Minerul Motru şi UTA Arad – ambele câte 4 pct.

Vizualizări: 157

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: