Condescu, oficial în AGA de la Pandurii din partea USMO

Uniunea Sindicatelor Miniere Oltenia l-a reconfirmat luni pe Marin Condescu în funcția de reprezentant al său în Adunarea Generală a Acționarilor de la Clubul Pandurii. Decizia a fost luată de Biroul Executiv al USMO, într-un comunicat de presă sindicaliștii anunțând și că Marin Golea îi reprezintă în Consiliul de Administrație al clubului.

Decizia a fost luată la aproape 3 ani de când Condescu era reținut pentru 24 de ore și acuzat că ar fi prejudiciat clubul de fotbal, în tot acest timp el având interdicție de a se apropia de Pandurii sau de sindicate, restricțiile fiind ridicate de instanța de judecată în cursul verii. Documentul este semnat și ștampilat de sindicaliștii care până mai ieri erau în conflict deschis cu Marin Condescu, printre semnatari numărându-se Dumitru Pârvulescu, Cristian Lădaru și Gheorghe Etăgan, aceștia fiind liderii care în septembrie deciseseră debarcarea lui Condescu din fruntea USMO. „Vrem - nu vrem, suntem asociaţi la Pandurii şi avem nevoie de un for de conducere întrunit statutar, nu întrunit şmechereşte cum au făcut data trecută”, a spus liderul sindical Dumitru Pârvulescu.
În comunicatul de presă sindicaliștii menționează că reprezentanții lor în structurile de conducere de la Pandurii „sunt împuterniciți să ia toate măsurile necesare pentru a salva echipa de la faliment, ca o datorie față de susținătorii, suporterii echipei, pentru mineri și energeticieni, pentru gorjeni”. Cum vor ajuta sindicatele lui Condescu echipa în noul context? „USMO va susține prin contribuții voluntare ale membrilor de sindicat, constând în achiziționarea de abonamente, virarea cotei de 2% a impozitului și aportul ca membru fondator atât la CS Pandurii Tg Jiu cât și în zonele Rovinari, Mătăsari și Motru”, se arată în comunicatul USMO. „Nu e o chestie imperativă, cine doreşte să cumpere abonamente“, a precizat Dumitru Pârvulescu, lider sindical.
Sindicaliștii mai arată că vor susține finanțarea de către Complexul Energetic Oltenia a activității sportive atunci când compania va avea resurse financiare pentru investiții, pentru siguranța și sănătatea locurilor de muncă, dar și când salariații vor ajunge să câștige la nivelul din anul 2012.

Vizualizări: 2,022

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: