Pandurii se prăbuşeşte! 4-0 cu Dinamo!

Una dintre cele mai slabe partide pe care Pandurii a disputat-o în ultimii ani a fost cea de sâmbătă seara cu Dinamo, echipa gorjeană fiind înfrântă cu 4-0, asta în condițiile în care, dacă ar fi rămas acasă, jucătorii pierdeau meciul cu 3-0.

Umilința din capitală e cu atât mai mare cu cât echipa nu a reușit să arate că ar fi una de Liga I, „mândria de a fi pandur” pălind odată cu trecerea zilelor în care datoriile clubului către jucători sunt neachitate. Meciul s-a rupt încă de la început, când Lazar a reușit să își trimită singur mingea în poartă, spre finalul primei partide jucătorii lui Petre Grigoraș mai primind două goluri. În repriza a doua au mai încasat și al patrulea gol, până și antrenorul remarcând că meciul este unul dintre cele mai slabe de care Pandurii a avut parte în ultimii ani. „Am încheiat acest tur de campionat cu o înfrângere categorică și dureroasă. Asta este viața. E o lecție umilitoare pe care nu aș vrea să o mai suportăm vreodată”, a spus Grigoraș, el neacceptând ideea că înfrângerea ar fi fost și o formă de protest a jucătorilor. „Nu pot să admit așa ceva. Pur și simplu toate lucrurile din ultima perioadă și-au pus amprenta pe stilul de joc”, a menționat antrenorul. Scorul, în schimb, l-a salvat pe Ioan Andone de la o demisie de pe banca tehnică a celor de la Dinamo, mai ales că, înainte cu o săptămână, echipa sa pierduse în fața celor de la Universitatea Craiova, echipă pe care o va întâlni Pandurii în etapa următoare.
Meciul de sâmbătă seara s-a desfășurat în condițiile în care jucătorii au plecat de la Târgu Jiu vineri fără să își fi încasat salariul ce le fusese promis. Șefii clubului i-au mai „vrăjit” o dată și i-au convins să intre pe teren în schimbul promisiunii că „luni sau marți” se va întâmpla minunea și își vor încasa primul salariu de la intrarea în insolvență. E puțin probabil însă ca în zilele libere din week-end să fi apărut vreo minune la club care să rezolve problemele financiare.
Marţi jucătorii trebuie să joace la Timișoara contra echipei locale într-un meci de Cupa României, competiție pe care Petre Grigoraș spunea că dorește să o trateze serios. Cu jucătorii care nu nimeresc însă mingea sau și-o bagă singuri în poartă și cărora mintea le stă doar la datoriile pe care le au de plătit cu banii ce nu le sunt dați de luni de zile e greu de crezut că în Banat echipa gorjeană va reuși să se mobilizeze ca în prima parte a campionatului. Acum echipa e în picaj liber, așa cum era și în 2014, când se apropiase considerabil de zona retrogradării după ce anul anterior evoluase în Europa League.

Vizualizări: 460

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: