Discuţii pentru şefia CS Pandurii. Vezi ultima variantă!

Aurel Ţicleanu a declinat oferta de a conduce CS Pandurii, spun surse, iar acţionarii ar fi în discuţii cu fosta glorie a Universităţii Craiova, Ion („Gheorghiţă”) Geolgău. Fostul fotbalist este în prezent şeful transferurilor de la CS Universitatea Craiova.

Aurel Ţicleanu a refuzat propunerea acţionarilor de a veni la CS Pandurii. Deşi Ţicleanu era de acord să vină, a fost o problemă cu funcţia pe care o deţine la Federaţia Română de Fotbal (FRF). Răzvan Burleanu, şeful FRF, nu a fost de acord cu suspendarea contractului de muncă al lui Ţicleanu pe perioada în care ar conduce Pandurii. El a fost pus să aleagă între funcţia de la FRF şi Pandurii, iar Ţicleanu a ales Capitala.

Drept urmare, acţionarii şi-au îndreptat atenţia spre Ion Geolgău. Şeful departamentului de scouting al clubului de fotbal CS Universitatea Craiova, Ion Geolgău, a fost propus chiar de Ţicleanu. Încă nu a fost semnat un contract cu acesta, dar se fac demersuri pentru un aranjament de durată.

„Zaibărul a învins Bordeaux“

Geolgău este celebru pentru golul de Bratislava, prin care România a obținut calificarea la turneul final din 1984, câștigând grupa preliminară din care făceau parte campioana mondială Italia, Cehoslovacia, Suedia și Cipru. După golul calificării, versurile „Din Pielești la Bratislava / Din Craiova la Glasgow / Europa fredonează / Hai Geolgău, Geolgău, Geolgău!“ s-au auzit de nenumărate ori pe vechiul Central.

Un alt gol de aur a reușit Geolgău în perioada de extra-time a meciului cu Bordeaux. În minutul 101, vârful Craiovei a punctat pentru 2-1 și eliminarea francezilor, declanșându-i lui Fănuș Neagu următorul titlu: Zaibărul a învins Bordeaux-ul.

Ion Geolgău a evoluat la Universitatea Craiova în perioada 1976-1990, a marcat de 34 de ori în cele 304 meciuri în prima ligă. Se adaugă cele 8 reușite în 38 de partide europene. Pentru naționala României, în 24 de meciuri a marcat de 3 ori.

SURSE

Mai multe surse au susţinut ieri că noul preşedinte de la Pandurii va fi Dorin Ioana – şeful Corpului de Control al CE Oltenia. Sursele noastre spun însă că Ioana are doar misiunea de a da ok-ul pe cheltuielile care se fac de la plecarea lui Prunariu şi până la venirea noului preşedinte, cheltuieli care se fac cu semnătura lui Daniel Băloi, secretar în cadrul clubului.

Vizualizări: 179

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: