Conflict deschis între primarul Romanescu şi viceprimarul Tudor

Viceprimarul municipiului Târgu Jiu, Adrian Tudor, vrea să câştige postul de candidat al PSD la postul de primar în 2020, aşa că se poziţionează ca un adversar al primarului liberal Marcel Romanescu. Tudor l-a acuzat pe primar că are o galerie de deontologi şi lideri de opinie cu caziere.

Viceprimarul Tudor susţine că localnicii din Târgu Jiu sunt nevoiţi să aştepte trei-patru zile pentru un banal nomenclator stradal, pentru că primarul nu îşi deleagă semnătura către el ca viceprimar nici pentru probleme simple. „Nu mi se pare corect ca un cetăţean al municipiului Târgu Jiu, pentru un banal certificat de nomenclatură stradală, să ajungă să aştepte trei-patru zile, din simplul motiv că nu se mai permite ca pentru primar să semneze viceprimarul cu atribuţii pe domeniul respectiv. Nu am înţeles de ce, nici nu am întrebat, că nu îmi face plăcere”.

Primarul Marcel Romanescu susţine că acuzaţia viceprimarului nu are nicio bază reală. „Nu i-a fost luat niciun drept, nu i-a fost dat niciun drept. Pe perioada în care sunt plecat din instituţie, am delegat dreptul de semnătură viceprimarului Aurel Popescu. Nu există niciun fel de dispoziţie prin care să îi iau un drept domnului viceprimar sau altei persoane”, a spus primarul Romanescu. Acesta susţine că documentele nu stau mai mult de o zi la mapă: „Vă garantez că orice document care intră la mapă la mine iese semnat în aceeaşi zi. Am fost criticat că fac prea multă muncă de birou, dar tocmai că am vrut să evit orice blocaj”, a mai spus primarul.

Vizualizări: 2,086

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: