Conflict într-o comună din Gorj. Polițistul a fost mușcat de agresor

Un bărbat de 66 de ani din Bâlteni are dosar penal după ce a agresat un polițist. Polițiștii au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat, de 66 de ani, din comuna Bâlteni, cu privire la faptul că are un conflict verbal cu un vecin. la fața locului, conflictul s-a amplificat.

”La fața locului s-a deplasat o patrulă mixtă formată dintr-un polițist și un jandarm, care a constatat că aspectele sesizate nu se confirmă, iar în momentul în care i-a fost solicitată legitimarea, bărbatul de 66 de ani a devenit agresiv verbal și a tras de portiera autospecialei de poliție fără a se înregistra avarii.

S-a procedat la imobilizarea acestuia, moment în care acesta l-a mușcat pe polițist de mână provocându-i leziuni, care nu au necesitat intervenția unui echipaj medical.

Bărbatul a fost condus la sediul Poliției orașului Rovinari, pentru continuarea cercetărilor”, a constatat IPJ Gorj.

Ulterior, la locul incidentului s-a prezentat o altă patrulă de poliție, iar soția bărbatului de 66 de ani a sesizat faptul că acesta, pe fondul consumului de alcool, o amenință cu acte de violență provocându-i o stare de temere.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare, fiind emis ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului, iar cu privire la infracțiunea de ultraj cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, în vederea continuării cercetărilor.

Vizualizări: 2,329

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: