Consilierul Belgher ameninţă că-şi dă foc în faţa Parlamentului

Scandalul dintre primarul localităţii Alimpeşti, Elena Mosor, şi consilierul local, Leonida Belgher, ar putea avea un final tragic. Consilierul local din Alimpeşti ameninţă că îşi va da foc în faţa Parlamentului fiind nemulţumit că primăriţa nu este trasă la răspundere de către oamenii legii pentru aşa-zisele nereguli pe care le-a comis. Ieri între cei doi a avut loc o nouă dispută, mărul discordiei reprezentându-l canalizarea din comună unde ieri se lucra de zor, chiar dacă ploua cu găleata. Aceeaşi reţea de canalizare despre care primăria spunea că e gata. 

Cei doi sunt de mult timp în conflict. Consilierul Leonida Belgher a acuzat-o în nenumărate rânduri pe primăriţa Elena Mosor că fură banii publici. Cel mai recent exemplu: miliardele alocate pentru realizarea canalizării în localitate. Primăriţa a anunţat că proiectul a fost finalizat, însă realitatea este alta. Ieri se lucra de zor la introducerea conductei de canalizare. La vederea camerelor de filmat, muncitorii şi-au părăsit uneltele şi au plecat care încotro. Elena Mosor a explicat însă ce lucrări mai sunt de făcut. „Proiectul a fost finalizat dar pe o suprafaţă de aproape 200 de metri au apărut câteva probleme. Nu s-au mai putut realiza toate căminele la 60 de metri pentru că a apărut o humă, galbenă, mişcătoare şi exista pericolul să se producă unele accidente şi lucrarea să fie afectată. Se fac alte cămine la suprafaţă, la asta lucrau astăzi oamenii, dar totul se face pe cheltuiala constructorului”, a precizat Elena Mosor, primarul comunei Alimpeşti.

Aurel Popescu, localnic al comunei Alimpeşti, o contrazice pe primăriţă. „Lucrarea nu este făcută bine şi în urma inspecţiei făcute de către cei de la construcţii încearcă să-şi ascundă greşeala prin remedierea problemei se introduc alte conducte”, a spus Aurel Popescu.

Supărat foc pe Mosor

Consilierul local, Leonida Belgher, susţine că primăriţa a furat o parte din banii alocaţi pentru realizarea canalizării şi din acest motiv lucrările nu sunt gata. El ameninţă că-şi va da foc, dacă organele abilitate nu vor lua măsuri împotriva primăriţei Elena Mosor. „O să merg în faţa parlamentului cu o sticlă de benzină, torn puţin pe mine şi-mi dau foc, asta mai pot face”, a precizat Leonida Belgher.

Primăriţa nu se teme că-l va avea pe conştiinţă pe consilier „Şi ce dacă îşi dă foc, nu va pierde nimic societatea. Să-şi dea”, a spus aceasta.

PROMISIUNE

Elena Mosor spune că începând de săptămâna viitoare localnicii se vor putea racorda la reţeaua de canalizare întrucât recepţia va fi făcută.

Galerie foto


Vizualizări: 296

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: