Constantin Croicu, un primar în slujba cetățenilor

Constantin Croicu, candidatul Partidului Național Liberal, la primăria comunei Telești, s-a întâlnit pe parcursul celor două săptămâni de campanie electorală cu locuitorii comunei, iar în urma discuțiilor pe care le-a avut cu oamenii are toate motivele să fie convins că va fi viitorul primar al comunei. Croicu este singurul candidat care are proiecte viabile pentru localitate și care beneficiază de sprijinul primarilor din comunele vecine, primari liberali care au reușit să aducă bunăstare locuitorilor din comunele pe care le păstoresc.

Comuna Telești este singura comună de pe axa Tg-Jiu-Motru care nu are administrație liberală, iar acest lucru se vede încă de la prima vizită în localitate. În Telești, sub administrația PSD nu au fost făcute investiții majore, nu există rețea de alimentare cu gaze naturale, nu au finalizate lucrările de canalizare și nu au fost făcute demersuri pentru sprijinirea micilor întreprinzători. De asemenea, accesarea de fonduri europene nu a constituit o prioritate pentru vechea administrație.

Pentru Constantin Croicu, candidatul PNL Gorj la Primăria Comunei Telești,  dezvoltarea și modernizarea comunei Telești sunt esențiale pentru îmbunătățirea nivelului de trai al oamenilor, iar acest lucru se va realiza  prin utilizarea judicioasă a resurselor bugetare.

Totodată, Constantin Croicu va face demersuri pentru scăderea prețului la apă pentru locuitorii din Telești și pentru finalizarea rețelelor de canalizare în toate satele componente ale comunei Telești. Introducerea rețelei de gaze în toate satele componente și asfaltarea drumurilor secundare și ulițelor constituie priorități pentru viitorul primar liberal. Totodată, se vor identifica soluții pentru crearea de drumuri agricole, care să asigure accesul locuitorilor, cu utilaje, în zonele terenurilor agricole. Iluminatul public se va realiza cu energie solară, pentru eficiență și reducerea cheltuielilor bugetare. Atragerea de investitori este esențială pentru crearea de locuri de muncă și, implicit, pentru dezvoltare. De aceea, vor fi create facilități fiscale pentru investitorii care își dezvoltă afaceri în comuna Telești, inclusiv prin elaborarea unor scheme de minimis. Candidatul PNL Gorj, Constantin Croicu, militează pentru susținerea dezvoltării sectorului întreprinderilor mici şi mijlocii prin încurajarea educaţiei antreprenoriale, facilitarea accesului la finanţare și inovare.

Comandat de Partidul Național Liberal Gorj

Executat de Altem Excarb SRL

Cod mandatar financiar 51170001

Vizualizări: 1,017

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: