Cristian Mischie (ALDE): Suntem mulți, uniți și cuminți

După 2 săptămâni, iată că a venit și ultima zi de campanie, campanie pe care eu am pus mare preț și în care m-am documentat foarte mult. A nu se înțelege că m-am documentat vis-a-vis de problemele comunei, deoarece acestea îmi erau bine cunoscute. În schimb am avut diverse întâlniri și discuții, cu specialiști din mai multe sectoare. 

Nu-mi place să critic, însă, când vezi câte soluții viabile existente au trecut pe lângă comuna noastră, nu pot să nu fiu revoltat. 

Suntem consăteni cu toții, oameni crescuți la țară și sufocați de grijile zilei de mâine. Am omis, totuși, să mai privim lucrurile în perspectivă. Cumințenia și bunul simț cred că ne-au obișnuit să avem prea multa răbdare.

Am avut prilejul să vorbesc cu aproape fiecare om în parte, să ascult oful și sugestiile multora dintre dumneavoastră, fapt care, vă spun sincer, mă face mai puternic si mai încrezător. Nici măcar eu nu mă așteptam,  să fiu la egalitate cu echipa PSD, iar acest lucru vi-l datorez dumneavoastră care aţi venit în număr atât de mare alături de mine.

Am mare încredere în dumneavoastră, nici pentru o secunda nu m-am simțit singur, fiindcă ați știut să mă împingeți înainte spre o victorie.

De câte ori mă gândesc cât de ușor sau de greu ne va fi, mă consolez cu ideea că-mi sunteți alături și că împreună vom reuși! Nu am nici cea mai mică îndoială. Suntem mulți, uniți și cuminți. Așa suntem noi oamenii de la sat. Avem suflet mare, ambiții, pofta de muncă și, nu în ultimul rând, avem credință în Dumnezeu.

Am pornit pe acest drum cu credință și cu un crez comun. Acela este viitorul copiilor noștri.

Până una-alta, nefiind nici pe departe un om care sa râvnesc după putere, este limpede că singurul meu țel este să fac bine comunității.

Sănătate și numai împliniri doresc tuturor și ne vedem duminică la vot. 

Haideți să dăm votul copiilor și viitorului lor! Au acest drept, iar noi avem o obligație!

Doamne ajută pe toată lumea!

Mischie Nicolae Cristian, candidat ALDE la Primăria Telești

Comandat de Partidul Alianța Liberalilor și Democraților – ALDE, filiala Gorj

Cod mandatar financiar 51170002

Executat de Altem Excarb SRL

Vizualizări: 259

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: