Ponta: Nu mănânc porc. Orban: Sunt vegetarian!

Povestea porcului tăiat în curtea SRI este unul din principalele subiecte abordate de politicieni în ultimele zile. Deputatul de Gorj Victor Ponta a lansat povestea, spunând că Liviu Dragnea ar fi tăiat porcul împreună cu Florian Coldea și Laura Kovesi, la Crăciunul din 2013. L-a completat jurnalistul Dan Andronic, care susține că tăierea porcului ar fi avut loc în curtea SRI.

PS News i-a cerut precizări lui Ponta cu privire la „povestea porcului de la SRI”, dar fostul premier a replicat: „Ce precizări vă mai trebuie? Dacă vreți greutate sau mod de preparare, știe domnul Dragnea – eu nu mănânc porc”.

Și șeful PNL, Ludovic Orban, a fost chestionat de presă pe acest subiect. „Fiind vegetarian nu particip nici la tăierea porcului și nici la servirea șoriciului sau a slăninei după tăierea porcului, așa că nu știu de astfel de agape care să se organizeze la tăierea porcului, eu nu am fost invitat niciodată”, a spus Orban.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a spus că porcul este cu siguranță un nesimțit și un penal: „Eu nu am fost în decembrie 2013 la nicio întâlnire de genul acesta, dar, dacă este adevărată povestea cu porcul, eu cred că acel porc este un nesimțit și chiar un penal. Și ar trebui să se verifice foarte atent această situație”, a declarat Liviu Dragnea. (A.A.)

Vizualizări: 800

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: