Un fotbalist român participă la Insula Iubirii în Spania

Un fotbalist român care a trecut pe la Real Madrid va participa împreună cu superba lui iubită la „Insula Iubirii” din Spania. Nicușor Craiu și iubita lui, un superb fotomodel spaniol, vor participa la un concurs televizat în Spania pentru a-și demonstra atașamentul unul față de celălalt.

Jucătorul în vârstă de 22 de ani este în prezent liber de contract, după ce s-a despărțit în vara anului trecut de Ursus Varșovia, și acum vrea să profite de această întrerupere în cariera sa pentru a-și încerca norocul în televiziune, după cum a informat Pro Sport. El și iubita sa au acceptat să participe la varianta iberică a „Insulei Iubirii”. Cei doi vor să își demonstreze că formează un cuplu extrem de sudat și că nimeni nu poate interveni în relația lor, astfel că au acceptat propunerea televiziunii iberice.

Românul și iubita sa vor participa la acest show alături de alte trei cupluri și sunt convinși că vor rezista fără probleme tentațiilor și vor părăsi concursul mai legați decât au fost până acum.

Nicușor Craiu a trecut pe la juniorii lui Rayo Vallecano, Real Madrid și Villarreal, iar la nivel de seniori a evoluat și pentru FC Voluntari, formație din Liga 1. Fotbalistul și-a dorit foarte mult să ajungă în echipa națională a României, dar accidentările i-au dat mari bătăi de cap în trecut, cu toate că are numai 22 de ani.

Vizualizări: 1,462

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: