Cât câştigă Cleopatra Stratan la un concert

Solista Cleopatra Stratan, care a dat lovitura cu piesa ”Ghiță”, melodie ce i-a adus și un binemeritat loc în Cartea Recordurilor, câştigă foarte mult şi în prezent. Onorariul Cleopatrei Stratan este cât al celebrului său tată, Pavel Stratan, și al soțului ei, Edward Sanda, la un loc.

Micuța cu bucle, ochelari și rochiță roșie cu buline, care încânta publicul la doar cinci ani, continuă și acum, la mai bine de 15 ani de la lansarea hit-ului ”Ghiță”, să aibă un onorariu de invidiat. 

”Cleopatra Stratan câștigă între 4.500 și 5.000 de euro, la un concert de 35 de minute, mult mai mult decât tatăl ei, Pavel Stratan, care are un tarif de 2.500 de euro, pentru un recital. Iar soțul ei, Edward Sanda, ia aproximativ 1.500 de euro, pentru un spectacol de 45 de minute. Cleopatra este foarte iubită, a revenit pe scenă, acum 2-3 ani, cu piese de dragoste, care au prins la public, în plus, o țară întreagă îi știe piesa ”Ghiță”, pe care continuă să o interpreteze pe scenă”, a un vestit organizator de spectacole, pentru Playtech.ro.

Cleopatra câștigă mii de euro anual și din reclamele la haine și la alimente. În pandemie, când spectacolele s-au mai rărit, solista câștigă bani frumoși și din promovarea unor articole vestimentare sau a unor produse alimentare, pe conturile ei sociale.  ”În această perioadă, ne-am soluționat într-un fel activitatea prin online și colaborări cu brand-uri de peste tot. Am promovat mai multe produse, de la make-up și haine până la produse alimentare”, povestea Cleopatra Stratan, într-un recent interviu pentru Playtech.ro.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit în acest an. Cleopatra Stratan păstrează și acum în șifonier rochița care i-a purtat noroc la debutul muzical şi vorbeşte cu nostalgie despre acea ținută de scenă.

Vizualizări: 1,560

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: