Constantin Pănescu, nemulțumit de raliurile de la Rânca

Liderul cabanierilor din zona montană Rânca, Constantin Pănescu, se arată nemulțumit de organizarea raliurilor de pe Transalpina. Acesta spune că accesul turiștilor este blocat, lucru care-i dezamăgește.

O astfel de competiție se desfășoară pe parcursul weekendurilor, ceea ce face ca drumul spre Rânca să fie închis, în anumite intervale orare. Constantin Pănescu spune că normal ar fi ca și cabanierii să fie întrebați despre organizarea unor astfel de evenimente, mai ales că turiștii vin la munte în zilele de sâmbătă și duminică.

”Am avut și raliul care a adus o publicitate, dar a cam ținut turiștii departe de noi, fiind drumul închis în anumite intervale orare. Eu nu înțeleg autoritățile, de ce nu se ține cont și de noi? Autoritățile nu țin cont, avem angajați, cu ce-i plătesc acum, dacă și bruma aia de turiști care vin în weekend nu îi lasă. Sunt turiști care așteaptă 6 ore în mașini, atunci când circulația este oprită. Au fost mulți care ne sună că se satură așteptând în mașini”, a spus Constantin Pănescu, la Radio Infinit.

Pănescu a mai spus și faptul că numărul turiștilor în această vară au fost peste așteptări, ținând cont și de pandemia în care de aflăm.

Vizualizări: 2,445

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: