Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Consultaţii dermatologice gratuite pentru gorjeni

În cadrul campaniei naţionale ,,O aluniţă îţi poate curma viaţa, un consult ţi-o poate salva" organizată de ziua melanonului, gorjenii beneficiază de o consultaţie gratuită pentru depistarea cancerului de piele. Pe 25 mai, la cabinetul de dermatologie din ambulatoriul spitalului judeţean, cei care merg să-şi facă un astfel de control vor primi şi sfaturi despre riscul expunerii la soare şi cum să se protejeze de ultraviolete.Gorjenii care vor să beneficieze de o consultaţie gratuită pentru depistarea din timp a cancerului de piele pot să-şi facă programare la numărul 0800.800.883, zilnic între orele 8.00 şi 20.00. Pe data de 25 mai ei pot merge la cabinetul de dermatologie din cadrul policlinicii din Tg-Jiu în intervalul 11.00-14.00 şi vor fi consultaţi de un medic specialist. Dacă numărul solicitărilor va fi foarte mare, programul de consultaţii gratuite se va prelungi şi după ora 14.00, până vor fi văzuţi toţi pacienţii. Gorjenii care vor să-şi facă acest consult nu au nevoie de bilet de trimitere de la medicul de familie.
Persoanele cu piele deschisă şi cele cu aluniţe sunt cele mai expuse cancerului de piele şi este necesar ca ele să se adreseze medicilor de specialitate pentru depistarea problemelor de sănătate ale pielii. Fie că apar probleme, fie că se vrea prevenirea acestora, medicii recomandă persoanelor cu risc să se prezinte la specialist din şase în şase luni pentru consultaţii. 


Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Diverse:

Citește și: