Continuă înscrierile la UCB

Tinerii din Gorj care nu s-au înscris la facultate mai au o şansă pentru a urma o formă de învăţământ superior. Conducerea Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu a decis să prelungească perioada de admitere la trei din cele patru facultăţi. Este vorba de Facultatea de Ştiinţe Economice, Facultatea de Ştiinţe ale Educaţiei, Drept şi Administraţie Publică şi Facultatea de Inginerie. Astfel, ultima zi de depunere a dosarelor este 18 septembrie. „Decizia a fost luată pentru că unele unităţi de învăţământ au eliberat cu întârziere diplomele de bacalaureat pentru elevii care au susţinut examenul în sesiunea de toamnă”, a declarat Iulian Ţimpea, purtătorul de cuvânt al UCB Târgu Jiu.

La Facultatea de Ştiinte Medicale nu s-a prelungit perioada de înscriere, asta pentru că joi, 13 septembrie, candidaţii au susţinut probele sportive şi testul, aşa cum s-a întâmplat pentru cei care vor să devină asistenţi de farmacie.

Conform calendarului iniţial, înscrierile la facultate se puteau face până în data de 14 septembrie la Facultatea de Ştiinţe ale Educaţiei, Drept şi Administraţie Publică şi Facultatea de Ştiinţe Economice.

Vizualizări: 511

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: