Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Control la sălile de nunți. Zeci de chelneri munceau la negru!

O firmă din Gorj riscă amenzi de peste 200 de mii de lei, după ce a fost prinsă cu nu mai puțin de 25 de oameni care munceau la negru. Este vorba de persoane angajate să servească la patru săli de nunți din Târgu Jiu, aparținând aceleiași firme.

Controlul de amploare al Inspectoratului de Muncă Gorj a fost organizat cu sprijinul Inspectoratului Județean de Poliție Gorj și al Inspectoratului Județean de Jandarmi Gorj. La acțiune au participat 12 inspectori de muncă, 40 de polițiști și 12 jandarmi.

Potrivit ITM Gorj, angajatorul riscă o amendă totală de 216.000 de lei, din care 200.000 pentru muncă fără forme legale și 16.000 de lei pentru încălcarea prevederilor legale în privința securității și sănătății în muncă.

Surse neoficiale susțin că este vorba de Restaurantul Dumbrava. (R.S.)

Galerie foto
Vizualizări: 6,143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: