Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Controverse în jurul morţii lui Cătălin Mihu

Mihu Radu Cătălin, tânărul de 28 de ani care a murit sâmbătă dimineaţă în urma unui infarct produs pe fondul consumului de droguri, era fiul celebrului impresar Bebe Mihu, partenerul de viaţă al şi mai celebrei cântăreţe de muzică populară Maria Dragomiroiu. Rude ale victimei au declarat presei că tânărul nu a consumat niciodată substanţe interzise şi că infarctul a fost cauzat de faptul că acesta a fost supraponderal, având 160 de kilograme.

Medicii care i-au asigurat asistenţa medicală de urgenţă au spus că prietenii lui Mihu, cei care l-au adus la spitalul din Bumbeşti Jiu, iar mai apoi la Târgu Jiu, au povestit că tânărului i-a venit rău după ce a fumat o ţigară din plante etnobotanice într-un club din Vişina. Fiind vorba de o moarte suspectă, doar necropsia va elucida misterul.

Vizualizări: 98

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: