Jiul Rovinari, pe locul 1 în România la ultima competiţie

Clubul Jiul Rovinari are o serie de sportivi de performanţă care au adus rezultate foarte bune în anul care se încheie. Primăria din Rovinari se mândreşte cu ultima performanţă a boxerilor care au adus clubul pe locul 1 în România după ultimul campionat naţional.

Primarul oraşului Rovinari i-a primit în vizită, la final de an, pe doi dintre cei mai valoroși sportivi ai clubului Jiul dar şi din România, medaliați recent, cu aur, la Campionatul Național de Box Under 22, competiție ce a avut loc la Brăila.

„Cele două medalii de aur ne-au clasat pe locul 1 la nivel național,  locul 2 fiind ocupat de Bacău și Craiova la egalitate. Gurincu Ionuț Flavius, locul I la categoria 92 de kilograme și Deaconu Ioan Ianis,  locul I la categoria 75 kg, sunt doi dintre rovinărenii cu care ne mândrim din tot sufletul. Mi-au fost oaspeți la Primărie, ocazie cu care am schimbat câteva impresii despre anul ce urmează să se încheie, dar și despre planurile de viitor. I-am asigurat de întregul sprijin al Primăriei și al Consiliului Local al orașului Rovinari, pentru a rămâne acolo sus în ierarhia boxului national și, de ce nu, mondial”, a scris primarul Robert Filip pe pagina oficială a primăriei din Rovinari, acolo unde a prezentat şi un bilanţ al rezultatelor din anul care se încheie.

A primit de asemenea felicitări şi aprecieri din partea primăriei şi antrenorul acestor sportivi de performanţă, Marius Nicu.

Galerie foto



Vizualizări: 1,401

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: