Copii fugiți de acasă desculți și în pijamale

O femeie din Plopșoru, județul Gorj, a fost nevoită să fugă de acasă cu cei doi copii desculți și în pijamale, pentru a scăpa de bătăile concubinului. Judecătoria Târgu Jiu a emis pe 25 ianuarie un ordin de protecție împotriva individului, care riscă acum închisoarea dacă se mai apropie de casa celor trei.

Cei doi copii au fost agresați de concubinul femeii în seara de 18 ianuarie. Băut fiind, acesta era deranjat de faptul că băieții aveau telefon și țineau legătura cu tatăl lor biologic. Unul din copii a fost lovit în cap și în zona coastelor.

Femeia a sărit să își apere copiii și l-a îmbrâncit pe agresor care, beat fiind, a căzut. Femeia și cei doi copii au apucat să fugă, desculți, prin zăpadă, cei mici fiind doar în pijamale. Pe drum s-au întâlnit cu tatăl lor, care i-a luat în mașină.

Concubinul bătăuș nu a ezitat să îi dea femeii cu pumnul în față, în prezența polițiștilor. Mai mult, a amenințat-o cu moartea și că îi dă foc la casă.

Individul are acum dosar penal, iar judecătorii au dispus ca timp de două luni, începând din 25 ianuarie, acesta să nu se poată apropia la mai puțin de 50 de metri de locuința femeii. Dacă nu respectă ordinul de protecție, acesta riscă închisoarea de la o lună la un an.

Vizualizări: 3,907

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: