Obligat să muncească, deși nu are o mână

Un gorjean care nu are o mână a fost condamnat de Tribunalul Gorj la muncă în folosul comunității. Ion Surdu a fost judecat pentru evaziune fiscală și și-a recunoscut fapta, astfel că a beneficiat de clemența magistraților.

Omul de afaceri a fost condamnat la 100 de zile de muncă în folosul comunității, chiar dacă nu are o mână, pe care a pierdut-o cu ani în urmă într-un accident de muncă. “Pe parcursul termenului de supraveghere inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 100 de zile la Primăria Tg-Jiu, judeţul Gorj, respectiv activităţi privind: întreţinere spaţii verzi; vopsitorii mobilier urban (bănci, indicatoare rutiere, coşuri de gunoi); asfaltări; balastări; săpat şanţuri; pietruiri; dalări sau la DGASPC Gorj, activităţi constând în activităţi de gospodărire; activităţi de întreţinere; activităţi de igienizare; activităţi de renovare; alte activităţi, în funcţie de calificările persoanei condamnate“, se arată în sentinţa Tribunalului Gorj.

Mai dificil va fi pentru omul de afaceri să achite statului suma de peste un milion de lei calculată ca prejudiciu în dosar. (A.A.)

Vizualizări: 2,575

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: