Copii găsiți răniți într-o mașină. Șoferul a fugit

Un copil de 14 ani a murit, sâmbătă, după ce autoturismul în care se afla alături de alţi trei copii s-a răsturnat pe marginea unei şosele din judeţul Arad, iar şoferul a fugit de la locul accidentului.

 
"În afara localităţii Berechiu, un autoturism în care se găseau cinci persoane a părăsit partea carosabila, a lovit un parapet şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Accidentul s-a soldat cu decesul unui minor de 14 ani, fiind răniţi uşor alţi trei minori, de 12,13 şi 14 ani, toţi din localitatea Diosig, judeţul Bihor", a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

Conform poliţiştilor, şoferul ar fi fugit de la faţa locului. Cercetările continuă pentru identificarea persoanei care a condus maşina şi stabilirea împrejurărilor şi cauzelor producerii accidentului rutier, fiind întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

actualizare: Autoturismul implicat în accidentul produs, sâmbătă, în judeţul Arad, în urma căruia a murit un copil, era condus de un minor, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ).

„În autoturism se aflau cinci persoane, toţi minori, însă urmează să fie identificat cel care se afla la volan. În funcţie de vârsta acestuia, va fi stabilită şi răspunderea penală”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, Claudia Iuga.

Aceasta a precizat că cel de-al cincilea ocupant al maşinii, care fugise de la locul accidentului, a fost identificat. Este un copil de 15 ani din localitatea bihoreană Talpoş. Poliţiştii presupuneau iniţial că el a condus maşina, însă când a fost prins, nu a recunoscut.

Vizualizări: 3,614

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: