Copiii şefilor judeţului, sărbătoriți în stil mare de 1 Iunie

Prefectul Liviu Andrei, subprefectul Marcel Romanescu, directorul Spitalului Județean Gorj, Vasile Stănculete, dar și președintele liberalilor gorjeni, Dian Popescu, au cumpărat ieri omuleţi de jucărie, biciclete şi dulciuri. Cadouri de Ziua Copilului.

Prefectul județului Liviu Andrei este băgat la cheltuieli de Ziua Copilului. Băiatul său în vârstă de șase ani, Cristian Andrei, știe deja ce cadou vrea să primească și nici gând să se răzgândească. Deși este un pic costisitor dat fiind că respectivul cadou provine de la o cunoscută firmă de jucării, prefectul nu-i poate refuza nimic băiatului său. ”Vrea drept cadou niște omuleți pe care i-a văzut într-o reclamă la televizor. Este o gașcă de omuleți care fac tot felul de lucruri, acrobații, se arcuiesc iar pe el îl încântă gimnastica. Norocul meu este că această gașcă se găsește în supermarket-urile din oraș. Oricât de scump ar fi nu mai contează, el e viitorul meu, nu-i pot refuza nimic”, a mărturisit prefectul de Gorj, Liviu Andrei. Acesta a ținut să precizeze că nu va uita nici de fiica lui. Nu mai e de jucării, dar va primi bani. ”Și ea este tot copilul meu și ei îi voi da bani că este mare pentru jucării”, a precizat Liviu Andrei.

Cărţi, jucării şi biciclete

Și subprefectul Marcel Romanescu își răsfață cele două fetițe, una de 10 ani și cealaltă de trei anișori. Chiar dacă nu au solicitat nimic special, fetele vor primi din partea familiei dulciuri, jucării și cărți. ”Dat fiindcă anul acesta pică vinerea, le voi duce la bunici unde rămânem inclusiv luni pentru că e zi liberă. Pentru ele asta e cea mai mare bucurie, dar pe lângă asta, celei mici îi vom cumpăra jucării iar celei mari cărți”, a mărturisit subprefectul Marcel Romanescu.

Băiatul directorului de la Spitalul Județean Gorj, Călin Ștefan Stănculete, este prieten cu băiatul prefectului și amândoi își doreau inițial același cadou însă în final și-au modificat dorințele. ”Ei amândoi voiau ATV-uri dar am zis că nu e momentul pentru că sunt încă mici. Băiatul meu împlinește 6 anișori pe 12 iunie așa că îi voi sărbători ambele zile de ziua lui de naștere. Și-a manifestat dorința de a-i cumpăra o bicicletă cu schimbător de viteze, o cursieră. A văzut la alți copii din oraș și acum vrea și el. O să-i cumpăr dat fiindcă tot e și ziua lui de naștere”, a mărturisit Vasile Stănculete, directorul Spitalului Județean.

Mai mult timp cu copiii

Președintele liberalilor gorjeni, Dian Popescu, are o fetiță de doar doi ani. Nu vrea să-i cumpere jucării și nici alte obiecte ci ar prefera să petreacă mai mult timp împreună. Spune că asta își dorește și fetița sa, Diana Elena care începe să plângă ori de câte ori pleacă de lângă ea. ”Pentru copiii noștri este o zi specială în fiecare zi. Nici nu mai e cazul să mă gândesc la un cadou anume pentru că oricum s-a obișnuit ca în fiecare seară când ajung acasă să îi duc câte ceva. Consider că și prea multe jucării strică pentru că la un moment dat ajung să nu le aprecieze indiferent de valoarea lor. Cred că cel mai mult își dorește să petrec mai mult timp cu ea, lucru pe care mi-l doresc și eu”, a spus Dian Popescu, președintele PNL Gorj.

Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: