Copilă de 13 ani, dată dispărută

Update, ora 23.30: "În urma amplelor activități de căutare desfășurate, minora a fost găsită de polițiști pe raza municipiului Târgu Jiu, în zona Parângul. Pe perioada dispariției, tânăra nu a fost victima niciunei infracțiuni", a anunțat IPJ Gorj.

La data de 24 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați de un bărbat de 39 de ani, din municipiul Târgu Jiu, despre faptul că, în jurul orei 20, când a revenit la domiciliu, de la serviciu, a constatat că fiica sa, Codinoiu Roberta-Gabriela, de 13 ani, a plecat voluntar de acasă și nu a mai revenit.

Din primele verificări efectuate de polițiști la fața locului, a reieșit faptul că minora este cunoscută cu plecări repetate.

Semnalmente: înălțime 1,60 m, greutate 50 kg, ochi de culoare căprui, păr lung șaten, ten deschis, fără semne particulare. La momentul dispariției era îmbrăcată în blugi de culoare albastră, bluză de culoare verde și pantofi sport de culoare albă.

Minora a fost pusă în urmărire, la nivel național, iar polițiștii efectuează verificări și activități specifice pentru identificare.

Persoanele care pot oferi detalii de natură să-i ajute polițiștii să găsească minora, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție.

Sursa: Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 16,565

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: