Copilă răpită de acasă de mai mulți bărbați

Un bărbat de 36 de ani din comuna gorjeană Țânțăreni a anunțat duminică poliția, prin apelul 112, că persoane necunoscute ar fi luat-o cu forța pe fiica sa minoră, în vârstă de 15 ani, și au plecat cu un autoturism spre judetul Dolj.

Având în vedere cele sesizate, la nivelul IPJ Gorj a fost constituită o echipă operativă, formată din politiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Gorj și Poliției Orașului Târgu Cărbunești. Aceștia au identificat rapid atât minora, cât și cinci suspecți, fiind vorba de trei bărbați cu vârste cuprinse între 28 și 32 de ani și doi minori, de 15 și 17 ani, toți din comuna Tânțăreni.

Polițiștii au continuat duminică urmărirea penală față de cele cinci persoane de sex masculin, iar față de cei trei bărbați, de 28, 29, respectiv 32 de ani, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, pentru comiterea infracțiunii de lipsire de libertate in mod ilegal.

“Cercetările continuă în cauză pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor comiterii faptei, iar la data de 28 mai a.c., bărbații vor fi prezentați Parchetului de pe langa Judecătoria Târgu Cărbunești, cu propunere de arestare preventivă”, anunță IPJ Gorj.

Vizualizări: 7,204

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: