Copilărie plină de culoare, la Grădiniţa „Constantin Brâncuşi”

Copilăria... inima tuturor vârstelor (Blaga) i-a călăuzit pe micii învățăcei înscriși la Grădinița cu Program Prelungit „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu, alături de doamnele educatoare să făurească o activitate inedită în care au plămădit bucuria jocului, a cântului cu măreția culorilor acrylice, construind lumea magică a copilăriei.

„Nevoia de copilărie arde în fiecare dintre noi, mai aprinsă sau mai stinsă și depinde doar de noi cum o întreținem. Am dorit prin această activitate să retrăim clipele magice ale copilăriei”, a afirmat directorul unității, prof. Cutuca Gabriela.

Astfel, preșcolarii, coordonați de doamnele educatoare, au transformat curtea grădiniței într-un tărâm mirific ce te-mbie, încă de la intrarea pe poartă, la visare, voioșie și candoare.

Ei au pictat liber, pe folie alimentară, cele mai sincere urări de „La mulți ani, copile!”, jucându-se cu paleta de culori, cântând și dansând pe ritmuri jucăușe, dar și desenând cu creta pe asfalt scene din viața lor de copil.

„Astăzi, noi, cei mari, am redevenit ceea ce am fost cândva, acei mici copii ce au devenit acum oameni mari, și mai mult, acei oameni care trăiesc azi prin ochii și sufletul copiilor pe care îi îndrumăm”, a declarat consilierul educativ, prof. Draica Clara Lorena.

Preșcolarii au fost impresionați de această activitate creatoare, participând cu entuziasm la toate etapele acțiunii, transformând această zi într-una de neuitat, plină de zâmbete și emoție, biruind astfel puterea timpului prin măreția și inocența sufletului de copil.

Galerie foto


Vizualizări: 1,870

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: