Coronavirusul pune pauză fotbalului. Nici Gilortul Târgu Cărbuneşti nu joacă sâmbătă

După ce Pandurii Târgu Jiu a aflat că nu va putea juca meciul de sâmbătă, şi echipa gorjeană de Liga 3, Gilortul Târgu Cărbuneşti a fost anunţată că nu joacă meciul de la Petroşani. Gorjenii ar fi trebuit să se deplaseze în Valea Jiului pentru meciul cu Jiul dar au aflat că partida nu se va disputa.

Gilortul ar fi trebuit să joace sâmbătă, de la ora 15.00, la Petroșani, într-un meci contând pentru etapa a 8-a din Liga 3. Fotbaliștii pregătiți de Florin Popete și Bogdan Chiriac nu vor mai juca însă meciul programat în  compania echipei Jiului Petroșani pentru că meciul va fi reprogramat. „În această după-amiază, Departamentul Competiții din cadrul FRF a înștiințat clubul nostru că partida dintre Jiul Petroșani și Gilortul, programată inițial pentru mâine, ora 15:00, a fost reprogramată în data de 11 noiembrie, ora 14:00, din cauza faptului că DSP Hunedoara nu și-a dat acordul pentru participarea jucătorilor echipei gazdă la acest meci”, au explicat oficial cei de la Gilortul.

Din comunicat reiese că gazdele au cazuri de coronavirus printre jucători şi nu au primit acordul de a juca acest meci, la fel cum s-a întâmplat şi cu Pandurii Târgu Jiu.

Vizualizări: 565

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: