Cosmin Pistol, noul prefect de Gorj

Noul prefect de Gorj a fost numit, joi, în ședința de Guvern. Este vorba despre Cosmin Petrișor Pistol, directorul executiv de la Direcția Economică din cadrul Casei de Asigurări de Sănătate Gorj.

Cristinel Rujan și-a încheiat activitatea de prefect al Gorjului, iar Guvernul a luat hotărârea ca Pistol să fie la cârma Prefecturii Gorj. Rujan și-a dat demisia în urmă cu aproximativ 2 săptămâni, afirmând că cei de la centru au trimis în mod abuziv Corpul de Control de nenumărate ori la Palatul Administrativ de la Târgu Jiu.

Liderul PNL Gorj, Dan Vîlceanu, spune că îl cunoaște pe noul prefect. ”Îl cunosc, dar nu foarte mult. Este un tânăr ambițios și sigur se va ridica la nivelul funcției. Din punctul meu de vedere orice promovare a unor persoane tinere care pot face performanță este un lucru bun. Este un om al cărui CV a fost analizat la Guvern și a trecut prin toate filtrele necesare pentru a putea ocupa o astfel de funcție”, a spus deputatul liberal Dan Vîlceanu, la Tele 3.

De asemenea, liderul PNL Gorj a spus că are așteptări mari de la Pistol. ”Sunt convins că își va prelua atributele și prerogativele foarte repede. Va lua contact cu realitatea din Gorj, îi suntem cu toții aproape și îl vom susține”, a mai spus Vîlceanu.

Cosmin Pistol este prefectul susținut de Partidul Mișcarea Populară, conform unor înțelegeri cu PNL.

Vizualizări: 5,399

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: