Cosmin Popescu convocă AGA la Pandurii

Cosmin Popescu îl va înlocui pe Ion Călinoiu şi în Adunarea Generală a Asociaţilor de la Pandurii, în calitate de reprezentant al Consiliului Judeţean Gorj. Popescu spune că va purta discuţii cu Narcis Răducan atât despre activitatea sportivă, cât şi despre solicitările lui Marin Condescu, care a cerut peste 800 de mii de euro în baza unor documente care nu ar fi fost găsite.

Cosmin Popescu va reprezenta Consiliul Judeţean în AGA Pandurii. Joi, acesta îl va convoca la şedinţă pe Narcis Răducan, preşedintele clubului. „Este o chestiune de legalitate ca preşedintele Consiliului Judeţean să fie în această Adunare Generală a Asociaţilor. Ne vom întâlni pentru că va trebui să stabilim ce avem de făcut în continuare. Suntem în pragul debutului pentru cupele europene, avem un nou antrenor, sunt multe de discutat în forul de conducere al acestei asociaţii sportive”, a declarat Cosmin Popescu.
Preşedintele Consiliului Judeţean va discuta cu Narcis Răducan şi despre solicitările Marin Condescu, care a cerut peste 800 de mii de euro de la Pandurii. Potrivit lui Popescu, contractele lui Condescu nu sunt înregistrate în contabilitatea clubului, ca debite. „Nu ştiu situaţia juridică a acelor contracte, nu ştiu situaţia financiară a acelor contracte, nu ştiu dacă acele contracte încheiate în 2005 au fost onorate, e posibil să fi fost onorate. Ştiu că au fost foarte multe organe de control, dar nu am văzut trecute acele două contracte că ar fi neonorate şi înregistrate în contabilitatea Pandurii ca debite pentru viitor”, a precizat Cosmin Popescu. Marin Condescu vrea şi o primă de 50 de mii de euro, tot în baza unor documente care nu ar fi fost găsite, dar pe care fostul preşedinte le-a ataşat copie la cerere. Este vorba de procese verbale de şedinţă, prin care membrii AGA au aprobat o astfel de primă după rezultatele din Europa League.

Vizualizări: 585

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: