Pandurii fac meciuri bune în Slovenia. Vin şi achiziţiile!

Veşti bune din cantonamentul pandurilor din Slovenia. Echipa lui Grigoraş a învins Steaua Roşie Belgrad cu scorul de 4-2, fiind prima victorie după cele două remize din partidele cu Dinamo Zagreb şi NK Osijek. Preşedintele Narcis Răducan a avut şi el o victorie, obţinând semnătura lui Voiculeţ pentru încă două sezoane.

Pandurii Târgu Jiu a continuat evoluţiile bune din meciurile amicale şi a reuşit, în meciul amical disputat marţi seară contra campioanei Serbiei, prima victorie din seria de meciuri de verificare din perioada de vară. Pandurii s-a impus cu 4-2 în meciul cu Steaua Roşie Belgrad după ce înregistrase doar remize în precedentele meciuri de verificare cu NK Osijek, scor 0-0 şi Dinamo Zagreb 1-1.
Victoria din meciul cu Steaua Roşie a fost obţinută cu o serie de jucători tineri pe teren, opt dintre cei 21 de jucători care au fost trimişi pe teren în acest joc având mai puţin de 21 de ani. Trei dintre golurile marcate în acest meci au fost reuşite de jucătorii tineri proveniţi de la echipa a doua.
După acest al treilea meci de verificare, preşedintele clubului Pandurii, Narcis Răducan, s-a declarat mulţumit de prestaţia echipei concluzionând că fotbalul este pe un făgaş bun în Gorj: „După egalul cu Dinamo Zagreb, victoria împotriva echipei Steaua Roşie Belgrad, care a folosit toţi titularii în teren, reprezintă o victorie mare, de moral pentru tinerii noştri jucători, dar şi o confirmare că, indiferent de pierderi, fotbalul merge înainte pe un făgaş bun în Gorj”.

Voiculeţ a semnat pentru două sezoane
Conducerea clubului Pandurii Târgu Jiu a anunţat şi că mijlocaşul Claudiu Voiculeţ a semnat miercuri contractul cu clubul Pandurii, pentru încă două sezoane. Mijlocaşul în vârstă de 30 de ani a mai evoluat la clubul Pandurii Târgu Jiu în perioada 2010 – 2013 şi se află în cantonament cu echipa de la începutul antrenamentelor din Slovenia.
Preşedintele clubului Pandurii, Narcis Răducan, consideră că acesta este un transfer reuşit atât prin prisma valorii mijlocaşului, cât şi în ceea ce priveşte locul lui Voiculeţ în istoria clubului Pandurii: „Claudiu Voiculeţ este unul dintre cei mai buni mijlocaşi ai primei ligi şi are locul său în istoria fotbalului gorjean. Mă bucur că a semnat pentru următorii doi ani, va fi un real câştig pentru echipă”.

Galerie foto



Vizualizări: 548

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: