Cosmin Popescu, despre o eventuală candidatură: Nu pot spune nici da, nici nu

Este incert cum va fi ales viitorul președinte al Consiliului Județean Gorj. Parlamentarii discută două variante. Alegere uninominală sau o listă de candidați din care majoritatea va alege un președinte.

Întrebat dacă ia în calcul o nouă candidatură, Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj, a ezitat să ofere un răspuns. „La momentul acesta, nu pot spune nici da, nici nu. Nu știm ce se întâmplă din punct de vedere juridic cu legea privind alegerea uninominală a președintelui Consiliului Județean și nu vreau să mă pronunț până când legea va rămâne sau nu în vigoare”, a spus Cosmin Popescu, la Sud FM.

Abia când se va stabili modul în care va fi ales noul președinte al Consiliului Județean, Cosmin Popescu promite să anunțe dacă mai cere un mandat. „Când voi ști că legea va rămâne, voi spune ce vreau să fac. Dacă va fi schimbată, este greu să spui care va fi candidatul, având în vedere că va fi o listă de partid, o listă pe care încerci să faci o majoritate și, din partea majorității, să fie decis viitorul președinte al Consiliului Județean”, a mai spus Popescu.

Cosmin Popescu se află la primul mandat în fruntea Consiliului Județean Gorj.

Vizualizări: 1,306

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: