Cosmin Popescu își cere scuze în locul lui Vîlceanu

Președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, a avut marți cea mai dură reacție din cariera lui politică, după ce liberalul Dan Vîlceanu a spus, la tribuna parlamentului, că oamenii nu se tratează în spitalul de la Târgu Jiu ca să nu moară. “O lipsă totală de bun simț”, a spus Popescu.

Iată declarația lui Vîlceanu, care l-a enervat nu doar pe Cosmin Popescu, fiind și cadre medicale care au reacționat. “În județul meu, Gorj, e un spital județean. Știți ce se întâmplă în județul meu? Plecăm toți la București, la Timișoara, la Oradea. Știți de ce? Pentru că murim în acel spital județean. Veniți să vă tratați la Târgu-Jiu, vă așteptăm cu brațele deschise”, a spus deputatul PNL.

Șeful CJ spune că Dan Vîlceanu a dat dovadă de “o lipsă totală de bun simț, un politicianism ieftin, o aroganță si o grosolănie nemăsurată.”

Mai mult, Popescu îl acuză pe Vîlceanu de mârlănie. “Îmi este greu să îmi imaginez amărăciunea pe care a simțit-o personalul medical, toți cei care de mai bine de un an de zile sunt în avangarda luptei anti-Covid, auzind un parlamentar gorjean cum își face de ocară județul și concetățenii. Pentru această mârlănie și mare nedreptate pe care deputatul Vîlceanu le-a făcut-o tuturor celor care lucrează în Spitalul Județean din Târgu-Jiu, îmi cer eu scuze, asigurându-i totodată de întreaga noastră considerație pentru tot efortul depus pentru a salva vieți”, a transmis președintele CJ Gorj.

Vizualizări: 4,228

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: