Cochină: A fost o mare dezamăgire pentru mine

Fostul inspector general al Inspectoratului Școlar Județean Gorj, Maria Cochină, vorbește despre demiterea sa. Aceasta spune că este profund dezamăgită de decizia pe care au luat-o colegii săi de partid.

Dezamăgită de cele întâmplate, fosta șefă a ISJ Gorj spune că a muncit mult în partidul din care face parte, iar o explicație nu i-a fost oferită. ”A fost o mare dezamăgire pentru mine. Nu am avut niciun fel de explicație, nu mi s-a spus nimic. Probabil aceasta este răsplata pentru mai mult de 10 ani de activitate în cadrul partidului. Am avut un comportament vertical în conformitate cu respectarea legislației școlare”, a spus Maria Cochină.

Maria Cochină se va întoarce la catedră în cadrul Colegiului Național ”Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu. ”Catedra mea este una pe care am dobândit-o printr-o repartiție guvernamentală. Am fost șefă de promoție pe țară și am o repartiție pe catedra de istorie de la Colegiul Național Tudor Vladimirescu, acolo unde mă voi întoarce”, a mai afirmat Cochină.

Funcția de inspector general al ISJ Gorj a fost ocupată de Dana Constantinescu, purtătorul de cuvânt al instituției. La adresa Mariei Cochină au fost multe critici în spațiul public, într-un an de mandat.

Vizualizări: 3,652

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: