Covid-19 România: Numărul deceselor a ajuns la 17

Încă trei decese din cauza Covid-19 au fost anunțate miercuri seara de autoritățile din România, astfel că numărul total al persoanelor care au murit ajunge la 17.

Nouă dintre acești pacienți - adică mai mult de jumătate - au fost internați în Spitalul Județean Suceava, care a devenit cel mai mare focar de infecție în epidemia din România.

La  Spitalul Județean Suceava, despre care deja se vorbește de câteva zile, nouă pacienți au murit din cauza coronavirusului. Aici a murit și cea mai tânără dintre victimele de până acum din România: un bărbat de 52 de ani, care suferea de obezitate.

La Suceava există deja și cadre medicale confirmate cu coronavirus: nu mai puțin de 85! În total, au fost 170 de persoane infectate aici, cadre medicale și pacienți. Spitalul este închis în prezent pentru dezinfecție.

Cele mai multe persoane decedate au peste 70 de ani și afecțiuni asociate. Tocmai de aceea este foarte important ca acești oameni să stea izolați, iar familiile sau apropiații să le aducă ce le trebuie la ușă, fără a intra în contact.

Vizualizări: 1,256

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: