Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Cozi uriaşe la vot în Diaspora! Meleşcanu, aşteptat la coadă!

Cozi de sute de persoane s-au format la secţiile de votare din Paris, Torino sau Munchen, potrivit imaginilor difuzate de Digi 24. Oamenii s-au aşezat la rând încă de la 4 dimineaţa. În fiecare oraş sunt voluntari care au venit cu formulare pe propria răspundere şi cu pixuri, pentru a nu se întârzia.

Ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, aflat la Paris, a promis zilele trecute că va vota şi că va sta la coadă. Rămâne de văzut dacă se va ţine de cuvânt sau a spus şi el "o prostie". Înainte de a fi ministru, Meleşcanu a spus că pe mandatul lui nu ar fi fost respectivele cozi. După ce preşedintele Băsescu a spus că a semnat decretul ţinând cont de aceste vorbe, demnitarul a depus jurământul şi a zis că celel spuse privind cozile au fost doar "o prostie".

Vizualizări: 121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: