Crainică din România, prezentatoare la tragerea la sorţi pentru Euro 2020

Tragerea la sorți pentru EURO 2020, care va avea  loc la Bucureşti, va fi  prezentată de o crainică tv  din România. Corina Caragea, una dintre crainicele sportive ale PRO TV, va prezenta evenimentul care va avea  loc  pe data de 30 noiembrie, la Romexpo.

La tragerea la sorţi a meciurilor  de  la  EURO, pe  scenă, alături de  președintele UEFA, Aleksander Ceferin, se va afla  şi  prezentatoarea  Corina Caragea, susţin surse ale GSP, din cadrul Federației Române de Fotbal. GSP a  dezvăluit faptul că prezentatoarea Pro TV a fost aleasă pentru a fi pe scenă și pentru a prezenta evenimentul.

Corina Caragea a primit deja din partea UEFA desfășurătorul evenimentului, regulamentul extragerii, dar și schimbul de replici pe care-l va avea cu președintele Ceferin. Frumoasa brunetă prezintă acum  știrile sportive de la Pro TV și a fost prezentă la zeci de evenimente sportive de-a lungul anilor, fiind şi fotomodel înainte de a  alege cariera de televiziune.

Țara Galilor, Anglia, Cehia, Ucraina, Portugalia, Germania, Olanda, Elveția, Danemarca, Croația, Spania, Suedia, Polonia, Austria, Franța, Turcia, Belgia, Rusia, Italia și Finlanda sunt ţările care îşi vor reprezentanţii la  Bucureşti  pentru tragerea  la  sorţi.

Vineri, 22 noiembrie, de la ora 13:00, la Nyon va avea loc tragerea la sorți a play-off-ului Nations League, ultima șansă pentru naționala României de a fi prezentă la Euro 2020.

După aceea,  pe 30 noiembrie, la București (Romexpo), va avea loc și tragerea la sorți a grupelor Euro 2020. 20 de participante sunt deja cunoscute, ultimele 4 vor fi stabilite în urma play-off-ului din primăvara anului 2020 (26 și 31 martie).

FRF a  anunţat că, în cazul calificării, tricolorii vor juca în Grupa C de la turneul final, alături de Olanda, Ucraina şi o echipă din urna 3.

România va evolua în play-off-ul Nations League cu Islanda sau Scoția, în deplasare, pe 26 martie.

Galerie foto


Vizualizări: 2,346

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: