Craiova a reuşit să transfere un fost portar de la Pandurii

Universitatea Craiova a reuşit să facă o mutare de marcă pe piața transferurilor din România. Oltenii au cumpărat un internațional român, fostul jucător al echipei Pandurii atunci când echipa evolua în cupele europene, David Lazar.

Universitatea Craiova se pregătește pentru sezonul următor din Liga 1 și a făcut o achiziție importantă. Conform gsp.ro formația lui Marinos Ouzounidis a ajuns la un acord cu Astra pentru transferul portarului David Lazar, fost portar la Pandurii Târgu Jiu. 

Craiova a plătit deja suma de transfer, 200.000 de euro, iar internaționalul român va juca din sezonul viitor în Bănie. Lazar era o țină mai veche a oltenilor, însă echipa lui Eugen Neagoe a acceptat abia acum să renunțe la portar, care mai are contract cu Astra până în iunie 2022. Trecut pe la Voința Sibiu, Pandurii şi Botoșani, Lazar e la Astra din 2017, iar în acest sezon a bifat 28 de partide.

Lazar, care are o selecție în naționala României, în amicalul cu Belarus, vine la Craiova pentru a se lupta pentru un post de titular cu italianul Mirko Pigliacelli care mai are contract cu oltenii pentru încă un sezon.

Vizualizări: 1,256

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: