CSM Târgu Jiu, învinsă de ultima clasată

Baschetbaliştii de la CSM au fost învinşi de ultima clasată din Liga Naţională şi se îndreaptă spre retrogradare. Gorjenii au fost surclasaţi la turneul 13 de o echipă care nu mai câştigase de 12 etape deşi sperau ca la acest turneu să obţină două victorii.

CSM Târgu Jiu a pierdut duelul cu formaţia CSM Miercurea Ciuc, scor 64-71, în primul meci din cadrul turneului 13 din Liga Naţională. Înfrângerea a fost una neaşteptată pentru CSM Târgu Jiu în faţa echipei din Miercurea Ciuc, formaţie care înaintea partidei se afla pe ultimul loc în clasament. Eşecul este unul surprinzător pentru echipa antrenată de Jordanco Davitkov, pe de o parte, având în vedere că jocul pe care formaţia gorjeană l-a prestat la anteriorul turneu a fost unul bun, pe un trend ascendent, iar pe de altă parte, faptul că adversarul din acest meci, echipa din Miercurea Ciuc era pe ultimul loc în clasament şi avea o serie de 12 înfrângeri consecutive.

După acest meci, formaţia gorjeană a coborât pe locul 13 în clasament, iar miercuri, 28 aprilie, de la ora 16.00, va avea parte de un test şi mai dificil. CSM Târgu Jiu se va confrunta cu CSM Focşani, care a pierdut, la rândul ei, duelul cu echipa gazdă, CSM Galaţi, scor 76-69 pentru gălăţeni.

Vizualizări: 600

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: